Anlık Bildirim

Volkswagen'in elektrikli minibüsü ID Buzz, Avrupa'da satışa çıkıyor

Alman otomotiv devi Volkswagen'in üst düzey yöneticilerinden Carsten Intra, şirketin tamamen elektrikli minübüsünün 2022 yılında Avrupa'da piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Volkswagen'in elektrikli minibüsü ID Buzz, Avrupa'da satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Volkswagen Ticari Araçlar Müdürü Carsten Intra, tamamen elektrikli ID Buzz minibüsünü pazara sunma planlarının ayrıntılarını paylaştı.

Intra, minibüsün önümüzdeki yıl Avrupa'da görücüye çıkacağını söyledi. Bu bölgede, yolcu ve ticari versiyonların yanı sıra standart ve genişletilmiş versiyonlarda sunulacak. Amerika Birleşik Devletleri'nde ise minibüs 2023'te piyasaya çıkacak ve burada sadece genişletilmiş bir tabana sahip yolcu versiyonununda sunulması planlanıyor.

Volkswagen'in elektrikli minibüsü ID Buzz, Avrupa'da satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Otonom versiyonu da olacak

ID Buzz'ın pil kapasitesinin üç versiyonu olacak. Baz model, arkadan çekişli bir sistemle donatılacak ve elektrikli motoru 200 beygir gücünde olacak. En pahalı modifikasyon, dört tekerlekten çekişli ve 300 beygir seviyesinde güç üretecek.

Avrupa'da ID Buzz'ın ticari versiyonunun, diğer özelliklerin yanı sıra, gelişmiş bir otopilot sistemine sahip tamamen otonom bir araç olarak sunulması planlanıyor. Ancak bu seçenek normal modellerden biraz daha geç çıkacak. ID Buzz üretiminin Hannover'da yapılacağı da gelen haberler arasında. Volkswagen grubunun çeşitli elektrikli crossover modelleri de bu fabrika da üretilecek. Volkswagen'in Elektrikli minibüsünün fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9550 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, ID Buzz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim