Anlık Bildirim

Dev perakende zinciri Walmart, yakın zamanda kripto para ile ödeme kabul edebilir

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük perakende zinciri olan Walmart’ın "kripto para uzmanı" iş ilanı açmasıyla birlikte kripto para ile ödeme kabul edebileceği düşünülmeye başlandı.

ABD’deki en büyük özel işveren olan perakende devi Walmart, kripto para uzmanı aradığını içeren bir iş ilanı yayınladı. Bu ilan da şirketin yakın zamanda kripto para kabul edebileceği ile ilgili spekülasyonlar oluşmasını sağladı.

Walmart, kripto para ile ödeme kabul edebilir Tam Boyutta Gör

Walmart’ın LinkedIn sayfasında yayınlanan ilanda ürün liderliği için “vizyoner bir lider” arandığı belirtildi. Aranan kişinin, kripto para ve blockchain teknolojilerinde uzman olması ve gerekli yönlendirmeleri yapabilecek olması gerektiği vurgulandı.

Bunlara ek olarak, pozisyon için bir lisans derecesi, ürün yönetiminde on yıllık deneyim, kripto para ekosistemleri ile ilgili tecrübe istendiği belirtildi.

Amazon da benzer iş ilanları yayınlamıştı

Geçtiğimiz haftalarda da Amazon kripto para kripto para uzmanları ile ilgili iş ilanları yayınlamıştı. Bu da benzer spekülasyonlara yol açmıştı. Ancak iddialar şirketin sözcüsü tarafından reddedilmişti.

Walmart, kripto para ile ödeme kabul edebilir Tam Boyutta Gör

Walmart’ın bu ilanı yayınlaması da şirketin kripto paralarla ödeme kabul edebileceği ile ilgili benzer spekülasyonlara yol açtı. Şirketten henüz bir açıklama gelmese de ülkedeki benzer şirketlerin kripto para kabul etmeye başlamış olması Walmart’ın da kabul etme ihtimalini güçlendiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim