Anlık Bildirim

Watch Dogs: Legion'ı bu hafta ücretsiz deneyin

Watch Dogs Legion oyunu 25-29 Mart tarihleri arasında dört gün boyunca ücretsiz oynanabilecek. Bu süreçte oyunu satın almak isterseniz %50'ye varan indirimler de sizleri bekliyor.

Watch Dogs: Legion'ı bu hafta ücretsiz deneyin Tam Boyutta Gör

Ubisoft'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü popüler oyunu Watch Dogs: Legion bu hafta ücretsiz denenebilecek. Yapılan açıklamaya göre 25-29 Mart tarihleri arasında yaklaşık dört gün boyunca PlayStation, Xbox ve PC platformlarında oyun ücretsiz oynanabilecek. Ön yükleme ise bugün (24 Mart) TSİ 20.00'da başlıyor (Xbox platformlarında ön yükleme yapılamayacak).

Ücretsiz deneme süreci boyunca hem hikaye modu hem de online modlarda oyundaki tüm karakterler oynanabilir olacak. Ayrıca oyundaki sekiz bölgenin yarısını (City of Lond ve Islington & Hackney de dahil) istediğiniz gibi keşfedebileceksiniz. Hikaye modunda ise Skye Larsen görevine kadar ilerlemenize izin verilmiş.

Ücretsiz dönemdeki ilerlemeleriniz kaydedilecek, yani 29 Mart sonrasında oyunu satın alırsanız kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Ubisoft ayrıca 25-29 Mart tarihleri arasında oyunu %50'ye varan indirimlerle sunacak.

PS Store, Xbox Store, Ubisoft Store ve Epic Games Store'da ücretsiz hafta denemelerine katılabilir ve indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11552 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
watch dogs legion, watch dogs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim