Anlık Bildirim

Google'dan Wear OS saatler için güncelleme sözü: Her yıl yeni sürüm gelecek

Google, Wear OS akıllı saatlerin Android telefonlar gibi her yıl yazılım güncellemesi alacağını söyledi. Ayrıca eski saatler için de Wear OS 3 güncellemesi sunulacak.
Wear OS güncelleme
Google, Wear OS akıllı saatlerin Android telefonlar kadar sık güncelleneceğinin sözünü verdi.

Geçtiğimiz günlerde Pixel Watch akıllı saat modelini tanıtan Google, Wear OS için güncelleme planlarını açıkladı. Wear OS ürün yönetimi direktörü Björn Kilburn’ün açıklamasına göre, Google, her yıl Wear OS akıllı saatlere güncelleme sunacak. Wear OS’in Android gibi sık güncelleme alacağı söylense de, bu güncellemelerin büyük sürüm mü yoksa ara sürüm mü olacağı net olarak belirtilmedi.

En yeni Android özellikleri akıllı saatlerde olacak

Yıllık güncellemelerle en yeni Android özelliklerinin hızlı bir şekilde akıllı saatlere dahil edilmesi planlanıyor. Kilburn, üç ayda bir sunulacak Wear güncellemelerinin de yeni deneyimler getireceğini söyledi. Wear OS 3 üzerinde çalışan akıllı saatlere güncelleme OTA yoluyla verilecek ancak OEM, cihazın son güncelleme zamanı geçtiyse en son Wear OS güncellemesini sunmayabilir bilgisi de paylaşıldı.

Eski saatlere güncelleme yolda

Google, Snapdragon Wear 4100 ve 4100 Plus işlemcili Wear OS 2 saatler için Wear OS güncellemesinin bu yıl içinde gelebileceğini söyledi. Yen sürümün yüklenmesi için cihazın sıfırlanması gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim