Anlık Bildirim

WhatsApp Android tabletlere bölünmüş ekran kontrolü geliyor

WhatsApp Android tabletlere sunulan bölünmüş ekran özelliği artık kullanıcının tercihine bırakılıyor. Kullanıcılar artık özelliği Ayarlar menüsünden kapatabilecekler. 
WhatsApp Tam Boyutta Gör
Son dönemde kullanıcı deneyimi konusundaki güncellemelerini hızlandıran WhatsApp şimdi tablet tarafında da hareketli. Bir süredir beta aşamasında olan bölünmüş tablet ekranı yeni bir özelliğe daha kavuştu.

WhatsApp tabletlerde bölünmüş ekran

WhatsApp Android tablet sürümünde aynı akıllı telefonlarda olduğu gibi bir sohbet seçildiğinde ekranı tamamen kapatmaktaydı. Bu da birden fazla arkadaşı ile sohbet edenler için sürekli ana ekrana geri dönmek demekti.

Yan Yana adı verilen özellik ile geçen ay WhatsApp Android tabletlere bölünmüş ekran kullanımı beta olarak sunulmuştu. Normalde bu özellik varsayılan olarak gelmişti ancak bu ay yeni beta sürümünde Ayarlar kısmına özelliği kapatacağınız bir seçenek eklenmiş durumda.

Ayarlar-Sohbetler menüsüne giderek Yan Yana özelliğini kapatabiliyorsunuz. Bu da yine eskisi gibi sohbet penceresinin tamamen ekranı kapatmasını sağlıyor. WhatsApp 2.23.9.20 beta sürümünde bu özellik kullanıma sunuldu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim