Anlık Bildirim

WhatsApp kanallarında sesli mesaj dönemi başladı

WhatsApp Kanallar artık sesli mesaj gönderebilecek. Bu hafta yapılan güncelleme ile yöneticiler ve kanal sahipleri takipçilere sesli mesaj göndermeye başladı.   
WhatsApp Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda Telegram benzeri Kanallar ile kullanıcı etkileşimini arttırmayı hedefleyen WhatsApp, kanallar özelliğini geliştirmeye devam ediyor. Bu hafta kanallardan ilk kez bir sesli mesaj gönderildi.

WhatsApp kanallarda sesli mesaj

WhatsApp bir süredir kanallarda sahipleri veya yöneticileri tarafından sesli mesaj gönderimini test ediyordu. Geçtiğimiz günlerde özellik nihai kullanıma sunuldu ve kanalına sesli mesaj gönderen ilk kişi de sanatçı Bad Bunny oldu.

Sesli mesajlar normalde kişiler arasında ve gruplarda sıkça kullanılıyor. Yazma imkânı olmayanların hızlı bir şekilde etkileşim verebildiği sesli mesajlar günde 7 milyar kere gönderiliyor. Bu bakımdan kanallara sunulması sürpriz olmadı.

Diğer taraftan kanalların 16’ya kadar yöneticiye sahip olabilmesi, takipçilere oylama yapabilmesi, kanal Durum mesajlarının takipçiler tarafından paylaşılabilmesi şeklinde güncellemeler de bu hafta dağıtıma başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim