Anlık Bildirim

WhatsApp Mac betası herkese açıldı

Mac sistemlerde yerleşik olarak ve en verimli şekilde WhatsApp uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcılara müjde! WhatsApp Mac betası herkesin erişimine açıldı. 
WhatsApp Mac Tam Boyutta Gör
Windows işletim sistemine yerleşik WhatsApp uygulamasını sunduktan sonra Mac sistemleri için de kolları sıvayan Meta, bir süredir devam eden kapalı beta sürecini nihayet herkesin erişimine açtı.

WhatsApp Mac uygulaması erişime açıldı

Beta sürümünde olsa da WhatsApp Mac uygulamasını herkesin deneyimlemesinin önü açılmış oldu. Mac Catalyst altyapısı ile geliştirilen yeni uygulama Mac donanımları için özel olarak optimize edildi.  

WhatsApp Mac uygulamasında 3 panelli yeni bir ara yüz mevcut ve kullanıcılar sohbet-arama-arşiv-yıldızlı mesajlar arasında kolayca gezinebiliyor. Yeni sürümün web tabanlı Electron versiyonundan daha hızlı ve verimli olduğu ifade ediliyor.

Catalyst altyapısı normalde iOS uygulamalarının macOS tarafına portlanabilmesini veya her ikisi için de çalışan tek bir uygulama geliştirilebilmesini sağlıyor. Bu bakımdan iPadOS için beklenen yerleşik uygulama da yakında gelebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3250 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp Mac, uygulama haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim