Anlık Bildirim

WhatsApp platformunda karekod ile arkadaş ekleme dönemi

WhatsApp uygulmasında yakın zamanda QR kod taratarak yeni arkadaş ekleyebileceksiniz. Ayrıca basılı tutarak görüntülü görüşmelerde tam ekrana geçiş gibi yenilikler de var.

WhatsApp platformunda karekod ile arkadaş ekleme dönemi

İnternet dünyasının en çok kullanılan ve kullanıcı sayısına sahip olan iletişim uygulaması WhatsApp, kısa süre içerisinde başlayacak güncelleme ile arkadaş ekleme çilesini sona erdiriyor.

WhatsApp kod ile arkadaş ekleme

WhatsApp uygulamasına bir kişiyi ekleyebilmek için rehberinizde olması gerekiyor veya rehbere kayıt etmeniz gerekiyor. Bu da hızlı erişim gereken durumlarda zaman kaybına yol açıyor. Yeni güncellemede artık arkadaş ekleme kolaylaşıyor.

Gelen bilgilere göre bir süredir test sürecinde olan QR kod yani karekod ile arkadaş ekleme özelliği nihayet kullanıma sunuluyor. Kullanıcılar arkadaşının QR kodunu tarattıktan sonra hızlı bir şekilde listesine ekleyebilecek.

Diğer taraftan video sohbetlerinde bir katılımcının penceresi üzerine basılı tuttuğunuzda tam ekrana geçmesini sağlıyorsunuz. Grup sohbetlerinde yer alan video ikonu ile de hızlı bir şekilde görüntülü konferans başlatılabiliyor. Bu ikon sadece 8 kişi veya daha altındaki sayıda katılımcı olan grup sohbetlerinde görünecek.

Son olarak klavyeye yeni animasyonlu etiketler, WhatsApp web ve masa üstü sürümlerine karanlık mod ve KaiOS kullanıcılarının 24 saat sonra kaybolan durum güncellemelerini paylaşabilmeleri şeklinde iyileştirmeler de olacak. Yeni güncellemenin birkaç hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim