Anlık Bildirim

Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına grafik modu geliyor

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına, kullanıcıların yıllardır beklediği grafik modu özelliğini ekliyor. Şirket özelliği test etmeye başladı bile.

Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına grafik modu geliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows Insider programının üyeleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Şirket bu güncellemeyle birlikte, geri bildirim merkezine en çok gelen taleplerden biri olan Hesap Makinesi uygulamasına eklediği grafik modunu teste sundu.

Matematik öğrenmeyi kolaylaştırması hedefleniyor

Microsoft yöneticisi Brandon LeBlanc, bu yılın bahar aylarında yayınlanacak Windows 10 güncellemesiyle birlikte tüm kullanıcılara sunulmaya başlanacak bu özellikle ilgili: "Hesap Makinesi'ne Grafik desteği eklemek Geri Bildirim Merkezi'ndeki en önemli özellik taleplerimizden biri ve bu özelliği kullanıcılarımıza sunmaktan heyecan duyuyoruz. Grafik yetenekleri doğrusal cebiri araştırmaya başlayan öğrenciler için de gereklidir. Bu özellik sayesinde, öğrencilere matematiğe yönelik kavramsal anlayış ve tutumlarını geliştirerek matematiği öğrenme yetkisi vermeyi umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına grafik modu geliyor Tam Boyutta Gör

Grafik modu, hesap makinesinde fonksiyonların grafiklerini görsel bir biçimde görüntülemenizi sağlayacak ve bu da özellikle doğrusal cebiri öğrenmeye başlayan öğrenciler için son derece yararlı olabilir. Microsoft, yeni geliştirilen grafik modunun, Windows 10 ve Windows 10S çalıştıran tüm bilgisayarların Hesap Makinesi uygulamasına en geç Ağusos ayına kadar geleceğini de açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim