Anlık Bildirim

Windows 10 Telefonunuz uygulamasına üç yeni özellik eklendi

Microsoft, Windows 10'daki Telefonunuz uygulamasını daha donanımlı hale getirmeye devam ediyor. Şirket uygulamaya üç yeni özellik ekleyen bir güncelleme yayınladı.

Windows 10 Telefonunuz uygulamasına üç yeni özellik eklendi Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 için tasarladığı Telefonunuz uygulamasına yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Şirket giderek daha kullanışlı hale gelen uygulamayı güncelledi.

Yeni sürüm ile birlikte Telefonunuz uygulamasına üç yeni özellik ekleniyor. Bunlardan biri fotoğrafları aynı anda hem PC hem de telefondan silme işlevi. Böylelikle galerinizi bilgisayarınızdan düzenlemeniz daha kolay hale gelecek.

Windows 10 Telefonunuz uygulamasına üç yeni özellik eklendi Tam Boyutta Gör

Diğer yenilikler

Uygulamaya ayrıca yeni özelliklerle ilgili detayların yer aldığı "Neler Yeni" (What’s New) sayfası eklendi. Bu sayede arabirimin üst kısmına yerleştirilen simgeye dokunarak uygulamaya hangi yeni özelliklerin eklendiğini görebileceksiniz.

Windows 10 Telefonunuz uygulamasına üç yeni özellik eklendi Tam Boyutta Gör

Ayarlar bölümüne Telefonunuz uygulamasının işletim sistemiyle birlikte başlatılmasını (arka planda) sağlayan bir seçenek dahil edildi. Tüm bu yenilikler kademeli olarak kullanıma sunuluyor. Güncelleme önümüzdeki birkaç gün içerisinde herkese ulaşmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim