Anlık Bildirim

Windows 10 ve Windows 11 güncellemesi tarayıcıları bozuyor

Kullanıcıların şikayetlerine göre, Nisan 2022 Windows Güncellemeleri yüklendikten sonra tarayıcılar 0xc0000022 hata koduyla kilitleniyor.                        

Windows 10 ve Windows 11 güncellemesi tarayıcıları bozuyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, Nisan ayı için Windows işletim sistemlerine yönelik güncellemeler yayınladı. Şirket, sürüm notlarında herhangi bir önemli sorunu vurgulamadı ve kurulum çoğu cihazda sorun çıkarmadı. Ancak bazı Windows 10 ve Windows 11 kullanıcıları, Nisan güvenlik güncellemesini yükledikten sonra tarayıcıları başlatamadıklarından şikayet etmeye başladılar.

Microsoft açıklama yapmadı

Chrome, Firefox ve hatta Edge'i açmaya çalışırken, 0xc0000022 hatası alınıyor, uygulamayı yeniden açmak veya bilgisayarı yeniden başlatmak da sorunu çözmeye yardımcı olmuyor. Microsoft'un ise henüz bu iddialara yanıt vermediğini belirtelim.

Windows 10 ve Windows 11 güncellemesi tarayıcıları bozuyor Tam Boyutta Gör

Vivaldi, Brave ve diğer birkaç tarayıcının hala çalıştığı bildiriliyor ancak bu durum, tüm yer imleri ve şifreleri Chrome'da kayıtlı olanlar için vasat bir teselli. Neyse ki, bu problemle tüm kullanıcılar karşılaşmıyor. Eğer siz de şanssız kullanıcılardan biriyseniz KB5012599 güncellemesini geri alarak bu hatayı düzeltebilirsiniz. Öte yandan bu can sıkıcı sorunun ESET Antivirüs yazılımının neden olduğu bir çakışmadan da kaynaklanabileceğine dikkat çekilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8889 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim