Anlık Bildirim

Windows 10X'in güncellemeleri 90 saniyenin altında yüklenecek

Microsoft'un çift ekranlı cihazlar için tasarladığı yeni işletim sistemi Windows 10X'in detayları şekilleniyor. Şirketin iddiasına göre kullanıcılar güncelleme için çok beklemeyecekler.

Windows 10X'in güncellemeleri 90 saniyenin altında yüklenecek Tam Boyutta Gör

Microsoft'un çift ekranlı Surface Duo akıllı telefonunun kameralara yansımasının ardından sadece birkaç gün sonra, şirket çift ekranlı cihazlar için tasarladığı Windows 10X işletim sistemi ile ilgili yeni ayrıntıları açıkladı.

Microsoft güncellemeler konusunda iddialı

Windows güncellemelerinin genellikle çok yavaş olmadığını söylemek mümkün. Ancak bazı durumlarda, güncellemelerin tamamlanması için yarım saate yakın bir süre beklediğimiz de oluyor. Ancak yazılım devine göre Windows 10X ile artık bu bekleme süresi kısalacak. Microsoft, hangi yerleşik teknolojiyi kullandığını henüz açıklamasa da, Windows 10X işletim sistemine gelecek güncellemelerin 90 saniyenin altında yükleneceğini iddia ediyor.

Windows 10X'in güncellemeleri 90 saniyenin altında yüklenecek Tam Boyutta Gör

Windows 10X ilk olarak 2019 yılının Ekim ayında ortaya çıkmıştı. Microsoft, Surface Neo gibi çift ekranlı veya hibrit PC'lerde en iyi şekilde çalışmak üzere tasarldığı Windows 10X'in birden çok form faktörüne sorunsuz bir şekilde uyum sağlamasını hedefliyor. Örneğin Windows 10X kullanan çift ekranlı bir cihazın katlanmasıyla, bir ekran dijital klavye görevi sağlayabilecek veya cihazı katladığınızda tablet benzeri bir dokunmatik arayüz elde edebileceksiniz. Önümüzdeki aylarda Windows 10X ile ilgili çok fazla detayın daha gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7765 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim