Anlık Bildirim

Windows 11'e ekran kaydı özelliği eklendi

Microsoft, Windows 11 işletim sistemindeki Ekran Alıntısı Aracı'nı güncelledi. Artık bilgisayar ekranından video kaydetmek için üçüncü parti uygulamaları kullanmaya gerek kalmayacak.
Windows 11'e ekran kaydı özelliği eklendi Tam Boyutta Gör
Microsoft, Windows 11 için Ekran Alıntısı Aracı'nın (Snipping Tool) 11.2211.35.0 numaralı yeni bir sürümünü test etmeye başladı. Yeni sürüm bilgisayar ekranından video kaydetme özelliğini beraberinde getiriyor.

Güncelleme şu an için sadece Geliştirici Kanalı'ında yer alan (Dev Channel) Windows Insider üyelerine sunuldu. Ancak dağıtımı yen başladığı için için henüz tüm kullanıcılara ulaşmamış olabilir.

Windows 11'e ekran kaydı özelliği eklendi Tam Boyutta Gör

Ekran Alıntısı Aracı ile video kaydı

Yeni özelliği kullanmak için öncelikle Ekran Alıntısı Aracı'nı açıp Kayıt seçeneğine tıklamak gerekiyor. Daha sonra ekranın kaydetmek istediğiniz alanını seçip devam ediyorsunuz. İşiniz bittiğinde dosyayı kaydetmeden önce nasıl göründüğüne göz atabilirsiniz.

Windows 11'e ekran kaydı özelliği eklendi Tam Boyutta Gör
Önizleme sürümü olduğu için bir takım sorunlar var. Microsoft'a göre bazı kullanıcılar 'Başlat' düğmesine basma ile video kaydının hemen başlaması arasında hafif bir gecikme yaşayabilir. Şirket yeni sürümlerde bu tip sorunları ortadan kaldıracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim