Anlık Bildirim

Windows 11'in büyük güncelleme tarihleri ortaya çıktı

Sızan bilgilere göre yazılım devi Microsoft, Mayıs 2023 tarihinde Windows 11 Moment 3 güncellemesini yayınlamayı planlıyor. İşte şirketin büyük güncelleme takvimi.
Windows 11'in büyük güncelleme tarihleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Microsoft'un basit ve anlaşılması kolay bir Windows güncelleme sistemine sahip olduğu günler geride kaldı. Neowin'de yayınlanan bilgiler, şirketin Windows 11 büyük güncelleme takvimini ortaya koyuyor.

Neowin'in WalkingCat adlı tanınmış bir sızıntı hesabına dayandırdığı habere göre, Microsoft bahar sonuna kadar Windows 11 için bir başka küresel güncelleme hazırlıyor. Rapora göre, yeni güncelleme Mayıs 2023'te kullanıma sunulacak ve Moment 3 olarak adlandırılacak.

Microsoft güncellemelere doymuyor

Daha önce yılda bir kez büyük güncellemeler yapan şirket, son zamanlarda her çeyrekte bir güncelleme yayınlamaya başladı. Örneğin, Moment 1 güncellemesinin yayınlanması Kasım 2022'de gerçekleşti ve Moment 2 başlıklı güncellemenin Ocak-Şubat 2023 gibi erken bir tarihte yayınlanması bekleniyor.

Windows 11'in büyük güncelleme tarihleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Öte yandan Microsoft'un bu bahar bizim için neler sakladığına dair hiçbir ayrıntı açıklanmış değil. Ancak Microsoft'un "işletim sistemi inovasyonuna" hız kesmeden devam edeceği de gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim