Anlık Bildirim

Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yeni bir sorun keşfedildi

Çıkışından bu yana sürekli olarak güncellenen Windows 11'de yeni sıkıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Windows 11'in Dosya Gezgini'nde ilginç bir sorun keşfedildi.
Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yeni bir sorun keşfedildi Tam Boyutta Gör
Çıkışından bu yana çeşitli sorunlar ile gündeme gelen Windows 11'de yeni hatalar ortaya çıkmaya devam ediyor. 
Şimdi de Windows 11 kullanıcıları, Dosya Gezgini'nde ilginç bir sorun keşfetti. Microsoft düzeltmenin yolda olduğunu söylüyor. İşte detaylar

Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yeni bir sorun keşfedildi

Bildirilenlere göre Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yaşanan yeni sorun, ilk olarak ''Lieuallen'' isimli bir Reddit kullanıcısı tarafından keşfedildi. Geçtiğimiz Ocak ayında Reddit'te paylaşımda bulunan kullanıcı, Dosya Gezgini'nin kapatılmadığı takdirde aralıklarla ön plana çıktığını söyledi.

Daha sonrasında Reddit’te yer alan birçok kullanıcı mevcut hatayı doğruladı. Ancak ilginç bir şekilde hatanın kaynağı veya hangi aralıklarla yaşandığı bilinmiyor. Bazı kullanıcılar Görev Yönetici’sinin birkaç dakika içerisinde yeniden ortaya çıktığını, diğerleri ise hatanın rastgele yaşandığını iddia ediyor. Hatta bazı kullanıcılar, belirli bir saat aralığına dikkat çekti.

Windows 11'in Dosya Gezgini'nde yeni bir sorun keşfedildi Tam Boyutta Gör
Keşfedilen hatanın son derece dikkat dağıtıcı olduğunu belirtelim. Nitekim sorundan habersiz olan kullanıcılar, ani pencere geçişi nedeniyle kötü amaçlı yazılımlardan şüphe duyabilirler. 

Forum kullanıcıları tarafından soruna yönelik otomatik oynatmayı devre dışı bırakma, PowerShell’e bir satır ekleme gibi yöntemler paylaşılsa da, bunların hiçbiri garantili bir çözüm sunmuyor. Ancak Techspot, yeni bir düzeltmenin Windows 11 Dev ve Canary yapılarında kullanıma sunulduğunu belirtti. Bu nedenle Windows 11 için planlanan yakın zamanlı bir güncellemede çözüleceğini düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4239 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 11, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim