Anlık Bildirim

Windows 11 kullanıcılara dosya önermeye başlayacak

Microsoft, Windows 11'deki Dosya Gezgini'nde yeni bir özellik test etmeye başladı. Dosya Önerileri sistemi, kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri dosyaları parmaklarının ucuna getirecek.
Windows 11 kullanıcılara dosya önermeye başlayacak Tam Boyutta Gör
Yazılım devi Microsoft, Windows 11'in en son test sürümlerinde "Dosya Önerileri" adlı yeni bir özelliği test ediyor. Şirketin hali hazırda denemelerine başladığı yeni sistem Dev Channel'da 23403 ve Canary Channel'da 25314 güncellemelerinde Insider'lara sunuldu.

Dosya Önerileri, isminden de anlaşılabileceği üzere kullanıcılara ihtiyaç duyabilecekleri dosyaları önermeyi amaçlıyor. Bunlar ekranın en üst kısmında gösterilecek. Yeni özelliği Windows'ta Azure Active Directory hesabıyla oturum açanlar kullanabilecek.

Windows 11 kullanıcılara dosya önermeye başlayacak Tam Boyutta Gör

Bulut dosyaları parmak ucunda

Öneri kısmında kullanıcının sahip olduğu ya da kendisiyle paylaşılan bulut dosyaları yer alacak. Ekran görüntüsüne bakılırsa Dosya Gezgini bu kısımda kısa süre önce düzenlenmiş, yorum yapılmış veya yakın tarihli bir toplantıyla ilgili dosyaları gösterecek.

Dosya Önerileri şu anda geliştirme sürecinin ilk aşamalarında olduğun için sadece sınırlı sayıda Insider üyesi tarafından kullanılabiliyor. Microsoft'un yeni özelliği ne zaman genel kullanıma sunmayı planladığı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim