Anlık Bildirim

Windows 12, 2025 yılında çıkabilir: İşte beklenen yenilikler

Yazılım devi Microsoft'un, Windows 12'yi geliştirmeye başladığı artık bir sır değil. Yeni işletim sisemine eklenmesi beklenen yeni özellikler ise şimdiden konuşulmaya başlandı.

Windows 12, 2025 yılında çıkabilir: İşte beklenen yenilikler Tam Boyutta Gör

Microsoft'un 2025'in sonunda, Windows 12 adlı yeni bir işletim sistemi yayınlayacağına dair söylentiler uzun süredir internette dolaşıyor. TechRadar portalı ise yeni işletim sistemi ile gelmesi beklenen özellikleri listeledi.

Ön bilgilere göre Windows 12'de Teams ve Skype servislerinin entegre olacağı birleşik bir uygulama yer alacak. Ayrıca kaynak, işletim sistemine animasyonlu duvar kağıtları gibi yeni kişiselleştirme seçeneklerinin ekleneceğine inanıyor. Öte yandan Windows 12, podcast'ler oluşturmak ve akış yapmak için yerleşik uygulamalarla gelebilir. Zira, podcast yazılımı  MacOS'ta 2019'da piyasaya sürülen Big Sur güncellemesidnen beri mevcut.

Windows 12, 2025 yılında çıkabilir: İşte beklenen yenilikler Tam Boyutta Gör

Samsung DeX benzeri bir özellik de gelebilir

Akış için OBS ve  Discord'un kullanılabilirliğine rağmen, bu platformların kullanıcılarının yüksek kaliteli akışları sürdürmek için ekstra çaba sarf etmesi gerekiyor. Bu sorunlar, yeni işletim sistemiyle tam uyumlu özel yazılımla çözülebilir.

Ayrıca sızıntılarda, akıllı telefondan PC'ye senkronizasyon yeteneklerinin olası bir genişlemesinden de bahsediyor. Samsung DeX'i anımsatan yeni özellik, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi bir monitöre bağlayarak, masaüstü bilgisayara dönüştürebilmenizi sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12760 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim