Anlık Bildirim

Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu

Flash Game Archive adlı oluşum, artık tarihin tozlu raflarına kaldırılmış olan Flash teknolojisiyle yapılmış olan 4 bin oyunluk koleksiyonu indirmeye sundu.

Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

Flash teknolojisi, 25 yılın ardından, Ocak 2021'den beri Adobe, diğer şirketler ve tarayıcı üreticileri tarafından ürünlerinde kalıcı olarak devre dışı bırakılsa da, platform sayısız web uygulaması ve oyunun temelini oluşturmaya devam ediyor.

Bugün hala Flash içeriğini oynatmak mümkün, ancak yalnızca özel araçlar ve emülatörler kullanılarak. Şimdi meraklıları, Flash Game Archive adlı bir oluşum, 4.000'den fazla klasik Flash oyunu bir araya topladı. Flash oyun arşivi yalnızca 55 MB büyüklüğünde (sürüm 2.0) zira oyunların tümü koleksiyona yerleşik değil. Bunun yerine her biri istek üzerine ayrı olarak başlatılabiliyor.

Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

UltraHD çözünürlük desteği

Program tam ekran modunda açılıyor ve arayüz birkaç bölüme ayrılmış: "Kategoriler", "Favoriler", "Yeni", "Rastgele oyun", "Yüksek puan alanlar", "Arama" ve "Gizli" yetişkin içeriği. Ultra düşük SD'den (720 × 576 piksel) yüksek Ultra HD'ye (4K) kadar çözünürlükler destekleniyor. Flash Game Archive varsayılan olarak Flash 13'ün birden çok sürümünü kullandığından, düzgün çalışması için bir internet bağlantısı gerektirmekte.

Program, uygun alfabetik liste sıralamasıyla düzinelerce farklı Flash oyun kategorisine erişim sağlıyor ve çeşitli kategoriler arasından seçim yapabiliyorsunuz. Her oyunun sayfasında ekran görüntüleri ve kısa bir açıklama gösteriliyor.

Flash Game Archive, Windows'un 64 bit sürümlerinde çalışıyor ve her güncellemede oyun sayısı artıyor. Eğer siz de nostalji yaşamak istiyorsanız, paketi indirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Amme Hizmeti: https://www.virustotal.com/gui/file/e0022e5cb482f4d961b5a18226113f4d2ad77d665be8206501dcfc020f719378/detection Sonuç: Temiz gör...
Yorumu gör »
NimbleSoul
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim