Anlık Bildirim

Windows'un tasarımı yenileniyor: Microsoft'tan kapsamlı revizyon planı

Yazılım devi Microsoft, Windows işletim sistemi için kapsamlı bir görsel revizyon planı yapıyor. Şirket kullanıcılara "Windows geri döndü" mesajını vermek için çalışmalara başladı.

Windows'un tasarımı yenileniyor: Microsoft'tan kapsamlı revizyon planı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Windows işletim sistemi için radikal bir görsel yenileme planladığı ortaya çıktı. Yazılım devi kullanıcılara "Windows geri döndü" mesajı vermek istiyor.

Şirketin görsel revizyon planları, resmi internet sitesinde yayınlanan bir iş ilanı sayesinde ortaya çıktı. Aranan kıdemli yazılım mühendisinin iş tanımında hayli dikkat çekici ifadeler yer alıyor:

"Bu ekipte, müşterilerimize Windows'un GERİ döndüğünü göstermek ve Windows'un kullanıcı deneyimi açısından en iyi işletim olarak kabul görmesini sağlamak üzere görev alacak, kapsamlı görsel yenileme çalışmalarında, Surface ve OEM iş ortaklarımız ile birlikte çalışacaksınız."

Windows'un tasarımı yenileniyor: Microsoft'tan kapsamlı revizyon planı Tam Boyutta Gör

2021'de arayüz güncellemesi bekleniyordu

Microsoft, basına yansımasının ardından bu iddialı cümleleri iş tanımından sessizce kaldırdı. Şirketin 2021'de Windows işletim sisteminin kullanıcı arayüzünü güncelleyeceği söyleniyordu. Özellikle Başlat Menüsü, Dosya Gezgini ve yerleşik sistem uygulamalarında büyük değişiklikler yapılması bekleniyor.

Kaynakça https://careers.microsoft.com/us/en/job/922184/Senior-Software-Engineer https://www.theverge.com/2021/1/4/22212817/microsoft-windows-10-visual-changes-update-sun-valley-2021 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25556 kez okundu.
91 kişi, toplam 100 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, tasarım ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim