Anlık Bildirim

Wonder Woman 1984'ün Oscar'a aday olabilmesi için kampanya başlatıldı

2020 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan Wonder Woman 1984'ün Oscar'a aday olabilmesi için kampanya başlatıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Wonder Woman 1984'ün Oscar'a aday olabilmesi için kampanya başlatıldı Tam Boyutta Gör

Warner Bros'un yayıncılığını yaptığı DC çizgi romanlarından uyarlanan Wonder Woman serisinin ikinci filmi Wonder Woman 1984 geçtiğimiz hatalarda yayınlandı. Başlangıçta puanları her ne kadar iyi olsa da filme erişen insan sayısı arttıkça film ile ilgili fazlasıyla olumsuz eleştiri yapıldı.

Geçtiğimiz saatlerde bildiriğine göre Warner Bros, Wonder Woman 1984'ü Oscar'a aday göstermek için kampanya başlattı. Bilmeyenler için bu kampanya, imza toplamak tarzında bir kampanya değil. Yalnızca Warner Bros. bu filmi Oscar'a sunuyor. Aday adayı olabilmesi için değerlendirmeyi yine Oscar yapacak.

Filmin Oscar'a aday gösterilmesi beklenen dallar ise şöyle: En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yönetmen, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Kostüm Tasarımı, En İyi Görüntü Yönetimi, En İyi Film Kurgusu ve En İyi Uyarlanmış Senaryo.

Çizgi romandan uyarlanan filmler arasında daha önce birçok kez aday olan hatta ödül alan film bulunuyor. Geçtiğimiz yıl The Joker'ın başrolü Joaquin Phoenix buna en yakın örnek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18139 kez okundu.
33 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
wonder woman 1984, Wonder Woman ve
4 etiket daha oscar aday kampanya Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim