Oscar Haberleri

Etiket
Son dakika oscar haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), oscar hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
34 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 3 İÇERİK

Oscar Son Dakika Haberleri

Güncel Oscar Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika oscar haberleri de dahil olmak üzere oscar ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 0 galeri ve 34 adet oscar haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 2 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

oscar İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel oscar haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Oscar Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni oscar haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son oscar haberlerini okuduktan sonra, Sinema ve Dizi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Oscar Hakkında 🏆

Akademi Ödülleri veya popüler adıyla Oscar ödülleri, film endüstrisindeki sanatsal ve teknik başarılara verilen ödüllerdir. Ödüller, Kaliforniya merkezli Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından yılda bir kez verilir. Akademi üyelerinin oylarıyla verilen ödüller, sinema dünyasında uluslararası bir başarı göstergesi olarak kabul edilir. Ödül kazananlara verilen heykelciğin resmi adı "Akademi Liyakat Ödülü" (Academy Award of Merit) olmasına rağmen heykelcik çoğu zaman "Oscar" lakabıyla anılır. Heykelcik, art deco üslubunda tasvir edilmiş bir şövalyedir.

1929'da Los Angeles'ta verilmeye başlanan ödüller, yılda bir kez ve çoğunlukla şubat ayında düzenlenen törenle dağıtılır.

Akademi'nin yaklaşık 6.000 sinema profesyonelinden oluşan üye listesi gizli tutulur. Üyelerin çoğu Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunsa da şartları karşılayan diğer ülke vatandaşları da Akademi'ye üye olabilir.

93. Akademi Ödülleri töreni 9 Şubat 2020'de Hollywood'daki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenmiştir.

Oscar hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Film ÖnerileriDizi Önerileri
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim