Anlık Bildirim

Android uygulama desteği Xbox konsollarına gelebilir

Windows 11 ile Android uygulama desteğini getirecek Microsoft, bilgisayarlar için yeni bir eklenti paylaştı. Eklentinin özelliklerine bakıldığında Xbox konsolları içinde destek sunulabilir.

Xbox konsolları Android uygulamaları destekleyebilir Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 11 ile beraber Android uygulama desteğini getireceğini açıklamıştı. Amazon Appstore aracılığıyla getirilecek yeni özellik, Windows 11’e önümüzdeki aylarda entegre edilecek.

Android uygulama desteği konsunda çalışmalar yürüten şirket, geçtiğimiz günlerde Windows Subsystem for Android eklentisini kendi mağazasında yayınlandı. Windows 10 22000.0 veya daha üstü işletim sistemi, minimum 8GB RAM ile beraber x64, Xbox One veya Arm 64 tabanlı sistem gereksinimi olan bu eklenti PC için çıkmış olsa da, sistem gereksinimlerine eklenen Xbox One konsolu kullanıcılarda büyük soru işaretleri oluşturdu.

Xbox konsolları Android uygulamaları destekleyebilir Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Windows 11 için Android uygulama desteği üzerinde çalışması, Xbox konsollarına da destek verilmesine yol açabilir gibi gözüküyor. Xbox One tarafından desteklenecek yeni eklenti ile Microsoft, geliştiricilerin Xbox Series X veya S konsollarından önce Xbox One üzerinde bu özelliği test etmelerini amaçlamış olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim