Anlık Bildirim

Xbox oyunlarının Türkçe dublajlı gelmesi için çalışmalar olumlu bir şekilde devam ediyor

Son yıllarda sayısı gittikçe artan Türkçe altyazılı oyunlardan sonra Xbox da Türkiye'deki oyuncular için işleri bir adım ileriye götürüp oyunları Türkçe dublajlı getirmek istiyor.

Xbox oyunlarının Türkçe dublajlı gelmesi için çalışmalar olumlu bir şekilde devam ediyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz saatlerde Mesut Çevik ile konuşan Xbox Türkiye yöneticisi Halil Gökoğlu, oyuncular için sevindirici ve umut verici gelişmeler aktardı. Bu gelişmelerden biri de gelecekteki Xbox oyunlarının Türkçe dublajlı bir şekilde gelebilecek oluşu.

Xbox tarafında zaten bir süredir bazı oyunları Türkçe altyazılı bir şekilde oynayabiliyorduk. Her ne kadar Türkçe altyazı da oyuncular için yeterli olsa da Türkçe dublaj gibi bir seçeneğin olması gerçekten güzel bir durum. Ne yazık ki henüz Türkçe dublajlı bir Xbox oyunu oynayamadık ancak bu durum ileride bozulacak gibi duruyor.

Mesut Çevik'in sorusu üzerine Xbox Türkiye yöneticisi Halil Gökoğlu, şirketin bu konudaki geri dönüşünün pozitif olduğunu ve gelecekte oyunları Türkçe dublajlı görebilme ihtimalimizin olumlu yönde ilerlediğini söyledi. Ayrıca 2018 yılında yayınlanan Forza Horizon 4'te Türkçe dublaj denediklerini ancak kalitesini beğenmedikleri için oyunu Türkçe altyazılı bir şekilde sunduklarını söyledi Halil Gökoğlu. 

Umuyoruz ki ilerleyen süreçte Xbox oyunlarını da Türkçe dublajlı bir şekilde görmeye başlarız. Mesut Çevik ile Halil Gökoğlu'nun sohbetini buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca sohbetin en önemli iki noktasına dair ayrıntılı bilgileri de aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.

Microsoft; ülkemizde aylık ödemeli Xbox hizmetini başlatıyor

Microsoft, Türkiye'de xCloud altyapı çalışmalarına başladı: xCloud nedir?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4940 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, türkçe dublaj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim