Anlık Bildirim

Xbox Series V konsoluna hazır olun

Project Edinburgh kod adını taşıyan Xbox Series V oyun konsolunun Xbox Series X modeline disk sürücüsüz bir alternatif olması bekleniyor. Böylece fiyatı da bir miktar aşağıda olacak.

Xbox Series V konsoluna hazır olun Tam Boyutta Gör

Kasım ayı itibariyle konsol dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanan yeni nesil Xbox Series X şaşırtmaya devam ediyor. Daha düşük performansa sahip Xbox Series S konsolunun ardından şimdi de Xbox Series V konsolu gündemde.

Xbox Series V neler sunacak?

Bilindiği üzere Xbox Series X konsolu Project Scarlett kod adıyla geliştiriliyordu. Sonrasında Project Lockheart şeklinde yeni bir kod adı ortaya çıkmış ve bunun Xbox Series S olduğu sonradan anlaşılmıştı. Microsoft da yakın zamanda bunu doğruladı.

Şimdilerde ise bir kod adı daha ortalıkta dolaşıyor. Project Edinburgh olarak sızdırılan kod adının Xbox Series V konsoluna ait olduğu iddia ediliyor. Bu konsol Xbox Series X modelinin disk sürücüsüz versiyonu olacak.

Sızdırılan görselin ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor ancak şu durumda Microsoft’un 3 farklı yeni nesil konsol hazırladığı anlaşılıyor. Xbox Series S konsolu da disk sürücüsüz idi ancak 2K çözünürlüğe kadar çıkabilmesi 4K seviyesinde tercih dışı kalmasına neden olmuştu. Microsoft’un bu anlamda Xbox Series X konsolunu yalnız bırakmak istemediği düşünülüyor. Net bilgiler olmasa da Xbox Series V konsolunun 449$ gibi bir seviyede rekabetçi olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7086 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox series x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim