Anlık Bildirim

Xbox Series X Gucci versiyonu servet değerinde

Lüks üretim akıllı telefonlara içi giden ancak konsollardan da vazgeçmeyenlerin imdadına Gucci yetişti. Xbox Series X Gucci versiyonu servet harcamak isteyenlere geliyor.

Xbox Series X Gucci Tam Boyutta Gör

Genelde akıllı telefon cephesinde gördüğümüz lüks taşlarla kaplı pahalı versiyonlardan konsollar da eksik olmuyor. Xbox Series X konsolunun 20. yıla özel bir versiyonu Gucci markası tarafından üretildi. 

Xbox Series X Gucci

Gucci tarafından tasarlanan özel Xbox Series X versiyonu konsolun kendisi, iki adet kontrolcü ve 1 adet taşıma çantası ile geliyor. Bununla birlikte herhangi bir mücevher kaplaması mevcut değil ve sadece isim için yüklü bir para ödüyorsunuz. 

Konsolun dış kaplaması Gucci’nin ikonik Rhombi tasarımını sunuyor. Kaplama içerisinde Guccio Gucci yazısı ve kısaltma şeklinde Good Game simgeleri işlenmiş. Desenli çantanın içerisinde kontrolcüler için de yer ayrılmış. 

Xbox Series X Gucci versiyonu sadece 100 adet üretilecek ve amiral gemisi Gucci mağazalarında satışa sunulacak. 17 Kasım itibariyle satışa çıkacak olan konsol 10000$ değerinde. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7333 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, xbox ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim