Anlık Bildirim

Xbox Series X için SSD adaptörü geliştirildi

Xbox Series X/S yeni nesil konsolları için pahalı depolama çözümleri yerine alternatifleri kullanabileceğiniz bir CFexpress tabanlı genişleme adaptörü duyuruldu.

DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C nedir? Tam Boyutta Gör

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için harici SSD genişlemeleri mümkün oluyor ancak bazı şartlar belirlendiği için haliyle yüksek fiyat etiketleri sunan kısıtlı sayıda çözüm ortaya çıkıyor. Çinli bir girişim bu işi biraz daha uygun fiyata indirmek istiyor. 

Sintech DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C nedir?

Çinli Sintech girişimi tarafından geliştirilen DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C adındaki genişleme kartı CFexpress Type-B ara yüzünü kullanarak Xbox Series X/S konsollarına uygun fiyatlı alternatifler sunuyor. 

DSLR makineleri için de uyumlu olan adaptör belirli şartları karşılayan kısa M.2 SSD ürünlerini kapsıyor. Western Digital WD Blue CH SN530 şimdilik sayfada refere edilen tek sürücü olarak görünüyor. 

DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C adaptörü 36$ fiyat etiketine sahip. WD Blue CH SN530 ise 60$ civarında bulunabiliyor. Xbox uyumlu Seagate 1TB genişleme kartı ise 220$ olarak satılıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim