Anlık Bildirim

Xbox Series X kullanıcı arayüzünün çözünürlüğü 1080p'den 4K'ya çıkıyor

Xbox'ın şimdilik Xbıx Insider üyeleri için erişime açtığı yeni güncelleme ile birlikte Xbox Series X'in 1080p'lik kullanıcı arayüzü 4K'ya çıkıyor.

Xbox Series X'in kullanıcı arayüzü 4K oluyor Tam Boyutta Gör

Son birkaç aydır PlayStation'ın da yaptığı gibi Xbox uzun bir süredir konsolları için gelecek güncellemeleri öncesinde test etme amacıyla Xbox Insider programına dahil olanlara sunuyor. Insider tarafında olumsuz bir şey olmadığında ise sonraki güncellemeyle tüm kullanıcılara sunuyor. Geçtiğimiz saatlerde ise Xbox Insider katılımcıları için yeni bir Xbox güncellemesi yayınlandı.

Kullanıcı Arayüzü 4K Oluyor

Bugüne kadar arayüzde 1080p çözünürlük sunan Xbox, Insider üyeleri için yayınladğı son güncelleme ile birlikte çözünürlüğü 4K'ya yükseltiyor. Bu değişiklik; Ana Sayfa, Rehber ve kullanıcı arayüzünün diğer alanlarının daha yüksek netliğe ve metin okunabilirliğine sahip olacağı anlamına geliyor.

Bu yeni güncelleme 4K çözünürlük dışında bir iki ufak geliştirmeye daha sahip. Ayrıca Xbox şu anda konsolun bilinen bazı sorunları üzerinde çalıştığını da belirtiyor. Bu sorunlar da büyük bir ihtimalle Xbox'ın önümüzdeki güncellemeriyle çözülecek. Bahsi geçen konunundetaylarını burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim