Anlık Bildirim

Xbox Series X/S'in, FPS'i ikiye katlayan FPS Boost özelliği her oyunda bulunmayacak

Geçtiğimiz hafta duyurulan ve kullanılmaya başlanan FPS Boost özelliği Xbox direktörlerinden Jason Ronald'ın dediğine göre ne yazık ki her oyunda çalışmayacak.

Xbox Series X/S'in, FPS'i ikiye katlayan FPS Boost özelliği her oyunda bulunmayacak

Yeni nesil konsolların çıkması ile birlikte yeni çıkacak oyunlarda performans açısından artık belirli bir standartın üzerinde performans bekliyoruz. Bu performansı ilerleyen süreçte çıkan oyunlar ile alacağımızı söyleyebiliriz. Ancak Xbox, geriye uyumluluk ile çalışan eski oyunların da iyi bir performans verebilmesi için geçtiğimiz hafta yeni bir sistemini duyurmuştu: FPS Boost.

Xbox direktörlerinden Jason Ronald, geçtiğimiz gün bir podcast'e katıldı ve orada bu sistemin geleceği hakkında konuştu. Söylediğine göre FPS Boost özelliği ne yazık ki her oyunda bulunmayacak. Ronadl, bu özelliği bazı oyunlarda test ettiklerinde animasyonların iki kat daha hızlı çalıştığını keşfettiklerini söyledi. Oyunun orijinaline sadık kalmak istedikleri için de ne yazık ki bu sistem her oyunda çalışmayacak.

FPS Boost adı verilen bu sistem, Xbox'ın geriye dönük uyumu olan oyunlarında FPS'i iki bazen dört katına çıkarabiliyor. Şu anda FPS Boost'un çalıştığı oyunlar aşağıdaki gibi ancak ilerleyen süreçte daha fazla oyuna da gelecek.

  • Far Cry 4
  • New Super Lucky’s Tale
  • Sniper Elite 4
  • UFC 4
  • Watch Dogs 2
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim