Anlık Bildirim

Xiaomi 13 Pro'nun tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler

Xiaomi'nin önümüzdeki günlerde Xiaomi 13 serisi akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Seri kapsamında piyasaya sürülcek Xiaomi 13 Pro'nun tasarımını açığa çıkaran yeni görüntüler yayınlandı.
Xiaomi 13 Pro'nun tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler Tam Boyutta Gör
Çinli teknoloji devi Xiaomi bu ay içerisinde Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro akıllı telefonlarını tanıtacak. Güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız OnLeaks, Pro modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seren yüksek kaliteli görüntüler yayınladı.

Akıllı telefonun ön kısmı mevcut modele benzeyecek. Yuvarlatılmış kenarlara ve ön kamera için delik içeren 6.65 inçlik bir ekrana sahip olacak. Arka panelde ise değişiklik göze çarpıyor. Dikdörtgen kamera ünitesi yerini üç sensör ve bir LED flaşa ev sahipliği yapan kare modüle bıracak.

Xiaomi 13 Pro'nun tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler Tam Boyutta Gör

Xiaomi 13 Pro özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi 13 Pro'nun 163.0 × 74.6 × 8.88 mm (kamera çıkıntısı ile 11.8 mm) boyutlarında olacağı söyleniyor. Kıyaslama açısından Xiaomi 12 Pro'nun 163.6 x 74.6 x 8.2 mm ebatlarında olduğunu hatırlatalım. Yeni model daha kısa ancak selefine göre daha kalın bir gövdeyle karşımıza çıkacak.

Xiaomi 13 Pro'nun tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler Tam Boyutta Gör
Amiral gemisi akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle güçlendirilmesi bekleniyor. Her ne kadar OnLeaks'in görsellerinde belirtilmese de Xiaomi'nin 13 Pro tıpkı Xiaomi 12S, 12S Pro ve 12S Ultra'da olduğu gibi kamera tarafında Leica ortaklığından faydalanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim