Anlık Bildirim

Xiaomi 14 Pro tasarımı kesinleşti! Selfie ekranı ve daha fazlası

Bugün Xiaomi, merakla beklenen Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı hakkında çarpıcı detaylar paylaştı. Amiral gemisi telefon, Mi 11 Ultra'ya benzeyebilir. İşte detaylar 
Xiaomi 14 Pro tasarımı kesinleşti! Selfie ekranı ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Xiaomi 13 ailesinin tepe modeli Xiaomi 13 Ultra'yı duyuran Xiaomi, kullanıcılardan olumlu eleştiriler almayı başardı. Bu bağlamda Xiaomi 14 serisinin neler sunacağı da büyük merak konusu oldu diyebiliriz. Bugün sessizliğini bozan Xiaomi, Xiaomi 14 Pro'nun tasarımına açıklık getirdi.

Xiaomi 14 Pro tasarımı kesinleşti

Xiaomi 14 Pro hakkında kullanıcıların sorularını yanıtlayan Xiaomi Endüstriyel Tasarım Departmanı tasarım direktörü Wei Xu, ''Xiaomi 14 Pro'nun tasarımını sonlandırdıklarını'' ve bu tasarımın ''Mi 11 Ultra'dan daha harika'' olduğunu dile getirdi. Bu açıklama, Xiaomi 14 Pro'nun tasarım konusunda Mi 11 Ultra'yı temel alacağını bizlere gösteriyor.

Xiaomi 14 Pro tasarımı kesinleşti! Selfie ekranı ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Bilmeyenler için Xiaomi'nin kamera odaklı ilk telefonu Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 10 Ultra ile başlayan 'Ultra' ailesinin ikinci modeli oldu. Amiral gemisi cihaz, kamera bölümünde yer alan 1,1 inçlik selfie ekranı ile benzersiz bir tasarıma sahipti. Ayrıca bu ekranın, bildirimler, hava durumu, müzik çalma kontrolleri gibi işlevsel özellikler sunduğunu da hatırlatalım. 

Xiaomi 14 Pro'nun detaylarına gelirsek bu konuda hiçbir ayrıntıya sahip değiliz. Nitekim mevcut sızıntılar, Xiaomi 14 serisi için 2023 yılının son çeyreğine işaret ediyor. Ancak kuvvetle muhtemel, yeni nesil Snapdragon 8 Gen 3 platformu, daha yüksek şarj hızları ve yükseltilmiş kamera sensörleri ile karşılaşacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim