Anlık Bildirim

Xiaomi, Apple HomePod'a benzeyen bir akıllı hoparlör tasarladı

Apple ürünlerinin tasarımını kopyalamakla suçlanan Xiaomi'nin Apple HomePod'a oldukça benzeyen bir akıllı hoparlör patenti aldığı ortaya çıktı.

Xiaomi, Apple HomePod'a benzeyen bir akıllı hoparlör tasarladı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Apple HomePod'a çok benzeyen bir akıllı hoparlör patenti aldı. Çinli şirket daha önce birçok kez Apple ürünlerinin tasarımını kopyalamakla suçlanmıştı ancak bu durumu pek de sorun etmiyor gibi görünüyor.

Söz konusu patent, Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (CNIPA) web sitesinde yayınlandı. İçerdiği çizimler Apple'ın akıllı hoparlörüne oldukça benzeyen bir cihazı tarif ediyor.

Xiaomi, Apple HomePod'a benzeyen bir akıllı hoparlör tasarladı Tam Boyutta Gör

Surround ses deneyimi sunacak

Gelen bilgilere göre yeni akıllı hoparlör 360 derece surround ses deneyimi sunacak ve cihazla etkileşime girilmesini sağlayan bir dokunmatik yüzey içerecek.

Muhtemelen hoparlörün üst panelinde hareket tabanlı kontrolleri destekleyen disk şeklinde yuvarlak bir OLED ekran yer alacak. Ayrıca sanal asistan desteği de sunması bekleniyor.

Şu an için Xiaomi'nin patentlediği akıllı hoparlörle ilgili bilgiler bununla sınırlı. Önümüzdeki günlerde cihazla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim