Anlık Bildirim

Xiaomi artık ürünlerinde Mi markasını kullanmayacak

Üst düzey bir Xiaomi yetkilisi, yaptığı açıklama ile birlikte şirketin artık ürünlerinde Mi markasını kullanmayacağını söyledi. Şirket bu yöndeki ilk adımı Xiaomi MIX 4 akıllı telefonla attı.

Xiaomi artık ürünlerinde Mi markasını kullanmayacak Tam Boyutta Gör

Bu ay, amiral gemisi akıllı telefon Xiaomi MIX 4'ün resmi duyurusu gerçekleşti. Modelin adı, Mi markası kullanılmadan bu şekilde yazılıyor. Ancak birçok kişi cihazı Xiaomi Mi MIX 4 olarak adlandırıyor. Bu gelişme, Xiaomi'nin gelecekte Mi ticari markasını kullanmayacağına dair ilk adım.

Şirketin bir sonraki amiral gemisinin Xiaomi Mi 12 değil, Xiaomi 12 adı altında piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz. Mi markasını kullanmayı terketmesi ile Xiaomi'nin yeni bir adlandırma sistemi geliştirmesi de mümkün görünüyor. Ayrıca Xiaomi, Mi markasını sonlandırsa bile bu sadece ilerideki modellere yansıyacak ve halihazırda piyasaya sürülen cihazların adları ise aynı kalacak.

Xiaomi artık ürünlerinde Mi markasını kullanmayacak Tam Boyutta Gör

Birçok ürün grubunda Mi markası kullanılıyordu

Mi markasının ortadan kaldırılması Xiaomi için ciddi bir adım çünkü 2011 yılında bu isim altında ilk akıllı telefonu piyasaya çıkmıştı. Artık Mi serisi sadece akıllı telefonları değil, aynı zamanda çok çeşitli başka cihazları da içeriyor: Akıllı saatler, tabletler, TV'ler ve diğer elektronik cihazlar vb.

Xiaomi ürünlerinin yeniden markalanmasının ilk kez olmadığını unutmayın. Daha önce şirket, Redmi akıllı telefon serisini bağımsız bir marka rütbesine yükseltmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8149 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim