Anlık Bildirim

Xiaomi'den çalışanlarına başarı ödülü: Kişi başı 60 bin dolarlık hisse

Çinli teknoloji devi Xiaomi'den çalışanlarına büyük jest. Şirket, ikramiye olarak 240 milyon dolarlık hisse dağıttı. Kişi başı ortalama 60 bin dolar düşüyor.

Xiaomi, çalışanlarına kişi başı 60 bin dolar ikramiye dağıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Group dün, şirketin yönetim kurulunun grubun 3.904 çalışanına 70 milyonun üzerinde hisse verdiğini açıkladı. Ödüller, seçkin genç mühendislere, ekipte kilit pozisyonlarda görev alan yeni çalışanlara ve uzun süreli çalışanlara verildi.

Cuma günü, alım satım kapanışında, Xiaomi'nin hisse senedi fiyatı 3.37 dolardı, yani bağışlanan hisselerin toplam değeri 240 milyon doları aştı ve her çalışan ortalama 60 bin doların üzerinde para aldı. Xiaomi, çalışanlar arasından yaklaşık 700 seçkin genç mühendisin Xiaomi'nin Genç Mühendisleri Teşvik Programına katılmak üzere seçildiğini vurguladı ve her biri 77.2 bin dolar aldı.

Xiaomi, çalışanlarına kişi başı 60 bin dolar ikramiye dağıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin en genç çalışanı 24 yaşında

Genç Mühendisleri Teşvik Programı kişisel olarak Xiaomi Group'un kurucusu, başkanı ve CEO'su Lei Jun tarafından yönetiliyor. Bu grup araştırma mühendislerini, testçileri, ürün yöneticilerini, tasarımcıları vb. içeriyor ve çip araştırma ve geliştirme, makine öğrenimi, yazılım ve donanım geliştirme, bulut bilişim gibi alanlarda çalışıyorlar. En genç çalışan ise sadece 24 yaşında.

Xiaomi, bu teşvik planının tüm şirkete yayılacağını söyledi. Ayrıca Xiaomi'nin, tüm genç mühendisleri için uzun vadeli bir yetenek ödül projesi de olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim