Anlık Bildirim

Xiaomi CEO'su Xiaomi 13 Pro hakkındaki eleştirileri yanıtladı

Xiaomi CEO'su Lei Jun, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'dan oluşan Xiaomi 13 serisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Yetkili isim Xiaomi Pro'da kullanılan kavisli ekran tercihine açıklık getirdi.
Xiaomi CEO'su Xiaomi 13 Pro hakkındaki eleştirileri yanıtladı Tam Boyutta Gör
Xiaomi, kısa süre önce Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'dan oluşan Xiaomi 13 serisini tanıttı. Her iki telefon etkileyici özelliklere sahip olsa da, Xiaomi 13 Pro’da kullanılan ekran seçimi bazı tartışmaları beraberinde getirdi. Bilindiği üzere Xiaomi 13 düz bir tasarım kullanırken, Xiaomi 13 Pro'da kavisli bir ekran bulunuyor. Bugün Xiaomi CEO’su Lei Jun, kavisli ekran tercihine açıklık getirdi.

''Telefonu daha kalın yapıyor''

Lei Jun'a göre Xiaomi 13 Pro'da kavisli bir ekran kullanma kararı, düz ekranın telefonu kalın yapmasından kaynaklanıyor. Düz ekranın üst düzey amiral gemisini "çok kalın" yapacağını ve kullanıcıların bunu ''beğenmeyeceğini'' ifade eden Jun, muhtemel olarak telefonun fiziksel kalınlığından ziyade eldeki hissiyatından bahsediyor.

Paylaşılan açıklamanın ışığında söz konusu tercihinin ince ve şık bir tasarımı korumak için yapıldığını söyleyebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz yıl Lei Jun, Xiaomi 12 serisini iPhone 13 ile karşılaştırıp çok daha hafif olduğunu dile getirmişti. Bu yıl ise yetkili isim, herhangi bir kıyaslamada bulunmadı.

Xiaomi, Xiaomi 13 Pro'nun kavisli ekran tercihili ile eleştiriler alsa da, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro stoklarının Çin'deki e-ticaret sitelerinde ve perakende mağazalarında neredeyse tükendiği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim