Anlık Bildirim

Xiaomi'den 12 yeni akıllı telefon geliyor

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, yakın bir dönem içinde 12 yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Duyurular Nisan ayında yapılabilir.      

Xiaomi'den 12 yeni akıllı telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Sızan son bilgilere göre Xiaomi, 2022'nin başlarında 12 yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürecek ve bu cihazların listesi de internete sızmış durumda.

Xiaomiui'ye göre, Çinli teknoloji devi tüm bu cihazları farklı markalar altında geliştiriyor: Xiaomi, Redmi ve Poco. Altı tanesinin bölgeden bölgeye küçük farklılıklarla, aynı serinin parçası olması bekleniyor. Bu durumda da kalan altı akıllı telefon modeli ise başka serilere ait cihazlar olacak.

Xiaomi'den 12 yeni akıllı telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Lansmanlar Nisan ayında yapılabilir

Sızan bilgiler, model numarasındaki ilk dört hanenin akıllı telefonun piyasaya sürüldüğü yıl ve ay olduğu yönünde. Bu, hepsinin aynı anda veya bir ay içinde (Nisan ayında) tanıtılacağı anlamına geliyor.

Xiaomi'nin uzun zamandır beklenen Redmi Note 12'nin lansmanının da bu dönemde beklendiğini hatırlatalım. Belki de listede gördüğümüz cihazlardan birisi de Redmi Note 12 olabilir. Cihazların kod adları, CPU, ekran ve kamera özellikleri hakkında bilgi henüz mevcut değil. Daha önce de Xiaomi'nin Black Shark serisinden iki yeni oyun akıllı telefonu geliştirdiği bildirilmişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4532 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim