Anlık Bildirim

Xiaomi dönen ekran ve kameraya sahip ilginç bir akıllı telefon patenti aldı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin aldığı yeni patent ilginç bir tasarım anlayışını ortaya koyuyor. Patentin detaylarında dönen ekrana sahip, tam ekranlı bir akıllı telefon var.

Xiaomi dönen ekran ve kameraya sahip ilginç bir akıllı telefon patenti aldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticileri, ekranın altına monte edilmiş ve gerçek anlamda tam ekran deneyimi sunan bir ürün geliştirmedikleri sürece, yeni fikirler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin aldığı yeni bir tasarım patenti, enteresan olarak değerlendilebilecek bir akıllı telefona işaret ediyor.

Sınırları zorlayan tasarım

Xiaomi'nin henüz yeni onaylanan patentinde, kamera sisteminin ekranla birlikte döneceği bir akıllı telefon tasarımının olduğu görülüyor. Cihazla ilgili çok fazla bilgi mevcut değil ancak, tasarlanan akıllı telefonun son derece ince çerçevelerinin olduğu ve arka kamerasının da ekrana ek olarak düşünüldüğünü anlıyoruz. Bu da cihazın üst kısımdaki ek ekranının döndürülerek, arka kameranın aynı zamanda selfie kamerası olarak kullanılacağını ve ekranın da vizör görevi göreceği anlaşılıyor.

Xiaomi dönen ekran ve kameraya sahip ilginç bir akıllı telefon patenti aldı Tam Boyutta Gör

Son derece karmaşık gibi görünen bu teknolojinin, üretim aşamasına geçip geçemeyeceği ise tam bir muamma diyebiliriz. Ana ekrana ek yapılan parçanın ne denli sağlıklı çalışacağı, aradaki çizginin ekranda görünüp görünmeyeceği ise şimdiden akla gelen sorular. Şimdiye kadar benzerine rastlanmayan bu tasarımın getireceği diğer özellik ve avantajlardan bahsedilmemiş olsa da, böyle bir teknolojiye sahip cihazın fiyatının da yüksek olacağını beklemek yanlış olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4373 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim