Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 12, kutudan MIUI 13 ile çıkmayacak

Xiaomi, Kasım ayında Snapdragon 898 işlemcili ilk amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanırken, cihazın MIUI 13 arayüzü ile gelmeyeceği bildirildi.

Xiaomi Mi 12, kutudan MIUI 13 ile çıkmayacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi, bu yıl yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Yaklaşan Xiaomi Mi 12, beklenenden daha erken satışa sunulacak, ancak kutudan MIUI 13 arayüz yazılımı ile çıkmayacak.

Xiaomi Mi 12'nin özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi Mi 12'nin Xiaomi Mi 11'de olduğu gibi Aralık ayında gösterileceği söylendi. Ancak yeni bilgilere göre, yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon bu yıl Kasım ayında piyasaya çıkacak. Bu bağlamda MIUI 13 yerine önceden yüklenmiş arayüz yazılımı MIUI 12.5 Enhanced Edition ile satışa çıkacak. Ancak cihaz Android 12 üzerine kurulacak.

Xiaomi Mi 12, kutudan MIUI 13 ile çıkmayacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi 12, Cortex-X2 çekirdeğine sahip Snapdragon 898 işlemciden güç alacak ve Snapdragon 888'e göre %20 performans artışı sağlayacak. Ayrıca amiral gemisinde 120W kablolu şarj ve adaptif yenileme hızı sunan Samsung AMOLED E5 panel göreceğiz. Cihazın hangi fiyat etiketiyle raflara çıkacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim