Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 7 için geri sayım başladı: Mayıs ayında gelebilir

Xiaomi Mi Band 6'nın piyasaya sürülmesinin üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçti. Çinli kaynaklar Mi Band 7'nin çıkış yapmak üzere olduğunu söylüyor.        

Xiaomi Mi Band 7 için geri sayım başladı: Mayıs ayında gelebilir Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Band serisi akıllı bileklikler dünyanın en popüler giyilebilir cihazlarının başında geliyor. Güncellenmiş ekrana sahip Xiaomi Mi Band 6 bundan tam bir yıl önce piyasaya sürülmüştü. Ancak Çinli marka gelecek nesil hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmıyor.

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, Xiaomi Mi Band 7'nin çıkış yapmak üzere olduğunu söyledi. Gelen bilgiler yeni akıllı bilekliğin Mayıs ayının sonuna doğru resmiyet kazanacağı yönünde.

Xiaomi Mi Band 7 için geri sayım başladı: Mayıs ayında gelebilir Tam Boyutta Gör

Aslında daha önce tanıtılacaktı

Digital Chat Station ayrıca Mi Band 7'nin duyurusunun daha erken bir tarihte gerçekleşmiş olabileceğini, ancak Çin'deki yeni koronavirüs salgınının planları önemli ölçüde değiştirdiğini söyledi. Akıllı bileklik zaten birkaç sertifika almış durumda.

Yeni Mi Band'in daha büyük AMOLED ekran, GPS sensörü, AOD desteği ve akıllı alarm özelliği ile geleceği söyleniyor. Ayrıca akıllı bilekliğin daha kare bir gövdeye sahip olacağı ve akıllı saati andıracağı da sızıntılar arasında. Tabi tüm bunların teyide muhtaç bilgiler olduğunu unutmayalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15467 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı bileklik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim