Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Box 4S MAX modeli 8K desteği ile geliyor

Xiaomi Mi Box 4S MAX medya oynatıcısı temel anlamda Xiaomi Mi Box 4S Pro ile aynı özellikleri paylaşırken 4GB RAM ve 64GB depolama ile serinin en iyisi oluyor.  

Xiaomi Mi Box 4S MAX Tam Boyutta Gör

Harici ekranlara bağlanan medya oynatıcılar dediğimiz zaman akla ilk gelen firma ürün gamını sürekli genişletiyor. 2020 sonlarında piyasaya sürülen Xiaomi Mi Box 4S Pro modelinin ardından şimdi de MAX modeli geldi.

Xiaomi Mi Box 4S MAX özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi Box 4S MAX medya oynatıcısı aslında Xiaomi Mi Box 4S Pro ile aynı özellikleri paylaşıyor. 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Amlogic S905X yonga seti, çift bant Wi-Fi 5, Bluetooth 4.3, HDMI 2.1, 8K ve dinamik HDR önceki modelde de mevcuttu.

Fark olarak 4GB RAM ve 64GB depolama gösterilebilir. Bu haliyle Xiaomi Mi Box 4S MAX amiral gemisi TV kutusu haline gelirken bellek anlamında da markanın en iyisi oluyor. Bluetooth kumanda, MIUI ara yüzü, MIJIA desteği, ekran yansıtma özellikleri yine yerini almış.

Şüphesiz daha yüksek bellek arayanlar için Xiaomi Mi Box 4S MAX iyi bir alternatif olabilir. Xiaomi Mi Box 4S MAX için 75$ fiyat etiketi mevcut ancak Çin dışında muhtemelen daha yüksek bir etiket ortaya çıkacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12203 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Mi Box 4S MAX, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim