Anlık Bildirim

Xiaomi Mi CC10 geliyor: Temmuz'da çıkış yapabilir

Çinli kaynaklar Xiaomi'nin Temmuz ayında Mi CC10 akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını bildiriyor. İşte Mi CC serisine katılacak yeni modelle ilgili detaylar.

Xiaomi Mi CC10 piyasaya sürülmeye yakın Tam Boyutta Gör

Xiaomi, 2019'un Temmuz ayında Mi CC9 akıllı telefonunu duyurdu. Çinli üretici aynı yılın Kasım ayında ise dünyanın ilk 108 megapiksel kameralı akıllı telefonu olan Mi CC9 Pro'yu piyasaya sürdü.

Mi CC serisi uzunca bir süredir güncellenmiyordu. Ancak aileye katılacak yeni modelle ilgili bazı detaylar sızdırıldı. K9D kod adı altında geliştirilen cihaz hali hazırda çeşitli sertifikasyon testlerinden geçiyor.

Xiaomi Mi CC10 piyasaya sürülmeye yakın Tam Boyutta Gör

Muhtemel özellikleri belli oldu

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen akıllı telefon karşımıza Mi CC10 (ya da Mi CC11) ismiyle çıkabilir. Gücünü Snapdragon 870 veya Snapdragon 775G yonga setinden alacağı söyleniyor. Ancak bu konuyla ilgli kesin bir bilgi yok.

Sızıntılara göre yeni model 8 GB RAM ve OLED ekranla donatılacak. Ayrıca Mi CC9 Pro gibi 108 megapiksel ana kameraya sahip olacak. Bununla birlikte 12x optik ve 120x hibrit yakınlaştırma özellikleri de konuşulanlar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim