Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 4'ün resmi kutu açılış videosu yayınlandı

Xiaomi yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Mi Mix 4'ü tanıttıktan yaklaşık bir hafta sonra, cihazın resmi kutu açılış videosunu yayınladı.

Xiaomi Mi Mix 4'ün resmi kutu açılış videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Geçen hafta Xiaomi, minimal çerçeveli ve görünmez bir selfie kameralı ekrana sahip yeni amiral gemisi akıllı telefonu Mi Mix 4'ü tanıttı.

Şirket şimdi ise Mi Mix 4'ün oldukça büyük bir kutuda geldiğini ve 120W hızlı şarj cihazı ve şarj kablosuyla birlikte satışa sunulduğunu gösteren, akıllı telefonun resmi kutu açılış videosunu yayınladı. Xiaomi Mix 4 ekranın altına yerleştirilmiş 20 megapiksel selfie kamerası ile kavisli 6.67 inç AMOLED ekrana sahip.

Küresel pazara ne zaman geleceği belli değil

Akıllı telefon, 8/12 GB RAM ve 128/512 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 888 Plus yonga seti tarafından destekleniyor ve 4500mAh pil, 120W hızlı kablolu şarj ile 21 dakikada sıfırdan %100'e şarj oluyor. Cihaz optik stabilizasyona sahip 108 megapiksel ana kamera ile donatılmış. Ayrıca 13 megapiksel sensörlü ultra geniş açılı lens ve 8 megapiksel periskop sensörü de mevcut.

Xiaomi Mi Mix 4'ün resmi kutu açılış videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Mix 4, 770 dolarlık başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu ve bu hafta Çin'de raflara çıktı. Uluslararası pazarlara ne zaman geleceği ise henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim