Anlık Bildirim

Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın daha ucuz olabilecek bir versiyonunu tasarlıyor

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, geçitiğimiz Eylül ayında tanıttığı ve %180 ekran gövde oranına sahip akıllı telefon modeli Mi Mix Alpha'nın farklı bir modeli yolda.

Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın daha ucuz olabilecek bir versiyonunu tasarlıyor

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Xiaomi, daha önce hiç görülmemiş bir tasarıma sahip akıllı telefon olan Mi Mix Alpha'yı tanıttı. Neredeyse tamamen ekranla kaplı olan cihaz, %180 ekran gövde oranı ile şaşırtmıştı. Gelen haberlere göre Xiaomi, bu cihazın daha ticari olabilecek bir versiyonunu geliştiriyor.

Günlük kullanıma daha uygun

Xiaomi'nin Mi Mix Alpha'yı tanıtmasının üzerinden uzunca bir süre geçmesine rağmen cihaz piyasaya sürülmedi. Bunun nedeni olarak da yüksek maliyet ve seri üretim problemlerinin aşılamaması olarak gösteriliyor. Ancak şirket Mi Mix Alpha'nın daha sadeleştirilmiş ve dolayısı ile daha ucuz olacak bir versiyonunu yakın bir tarihte piyasaya sürebilir.

Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın daha ucuz olabilecek bir versiyonunu tasarlıyor

Tasarlanan yeni telefonun arka kısmı Mi Mix Alpha modelinde olduğu gibi ekranla kaplı değil ve bunun da günlük kullanıma uygun olacağını söylemek mümkün. Fiyata da etki edecek bu ekran modeli, kenarlardan arkaya doğru uzadığı için, dokunmatik sorunları yaratıp yaratmayacağı ise şimdiden muamma diyebiliriz. Xiaomi, Mi Mix Alpha modelini 2.500 euro fiyat etiketiyle satışa sunmayı planlıyordu ancak bu modelin ise daha düşük bir fiyatlandırma ile raflara çıkacağı kesin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim