Anlık Bildirim

Xiaomi Book S 12.4 ortaya çıktı: Snapdragon 8cx Gen 2 ile geliyor

Xiaomi'nin 12.4 inç ekrana sahip yeni kompakt dizüstü bilgisayarı Geekbench'te listelendi. Book S 12.4 olarak anılan model Snapdragon 8cx Gen 2 işlemci ve Windows 11 Home ile geliyor.

Xiaomi Notebook S 12.4 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Xiaomi, birkaç yeni dizüstü bilgisayar çıkarmayı planlıyor. Kısa süre önce Geekbench veritabanında 10 çekirdekli Intel Core i7-12650H işlemciyi temel alan RedmiBook Pro 15 2022 ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bir başka cihaz listelendi.

Xiaomi Book S 12.4 olarak anılan modelden bahsediyoruz. Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 platformu ile donatılan cihaz Windows 11 Home işletim sistemini çalıştırıyor. Görünüşe bakılırsa dizüstü bilgisayar 12.4 inçlik bir ekranla karşımıza çıkacak.

Xiaomi Notebook S 12.4 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

En ince ve en hafif model olabilir

Çinli şirket ARM platformunu kullanmayı tercih ettiği için aktif bir soğutma sistemine gerek kalmıyor. Dolayısı ile Book S 12.4, Xiaomi'nin en ince ve en hafif dizüstü bilgisayarı olabilir. Ancak işlemci seçimi performans anlamında yüzleri güldürür mü bilinmez.

Snapdragon 8cx Gen 2 geçen yıl çıkış yapan Snapdragon 888'den bile daha geride. Yani söz konusu işlemci dizüstü bilgisayar için iyi bir seçim gibi görünmüyor. Xiaomi'nin cihazda neden Snapdragon 8cx Gen 3 gibi daha yeni bir platforma yer vermediği merak ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim