Anlık Bildirim

Xiaomi, Oppo ve Vivo akıllı telefonlar da Huawei'nin geliştirdiği HarmonyOS ile gelebilir

Çinli teknoloji devi Huawei'nin, ABD yasakları sonrasında geliştirdiği mobil işletim sistemi HarmonyOS, diğer Çinli akıllı telefon üreticileri tarafından kullanılabilir.

Xiaomi, Oppo ve Vivo akıllı telefonlar da Huawei'nin geliştirdiği HarmonyOS ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Huawei'nin HarmonyOS mobil işletim sistemi uzun zamandır gündemi en çok meşgul eden konuların başında geliyor. Sızan bilgilere göre sadece bu yeni işletim sistemine geçmeyi düşünen tek şirket Huawei değil.

Şirket isimleri henüz açıklanmadı

Huawei Harmony OS Connect Zirvesi'nde, Huawei Tüketici İş Yapay Zekası Departmanı Başkan Yardımcısı Ian Hyson, üç akıllı telefon üreticisinin yeni işletim sistemini kullanacağını duyurdu. Hangi şirketler olacağını belirtmedi, ancak sızıntılara bakılırsa, bunlardan biri Xiaomi olabilir. Listedeki diğer şirketler ise Oppo ve Vivo.

Xiaomi, Oppo ve Vivo akıllı telefonlar da Huawei'nin geliştirdiği HarmonyOS ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Ian Hyson, HarmonyOS 2.0'ın 4-128 GB bellek kapasitesine sahip herhangi bir cihazda çalışabileceğini de kaydetti. İşletim sisteminin 2 Haziran'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Daha önce HarmonyOS'u hız bakımından, iOS 14 ve MIUI 12.5 ile karşılaştırılan videolar da paylaşılmıştı.

Kaynakça https://www.gizchina.com/2021/05/18/harmony-os-will-be-used-by-at-least-three-smartphone-manufacturers/ https://www.slashgear.com/huawei-harmony-os-might-be-adopted-by-xiaomi-oppo-and-vivo-09672055/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim