Anlık Bildirim

Xiaomi Pad 6 için geri sayım başladı: Xiaomi 13 Ultra ile birlikte geliyor

Xiaomi 13 serisinin en üst modeli gelecek yıl piyasaya sürülecek. Amiral gemisi akıllı telefon ile birlikte Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro tabletlerin de duyurulması planlanıyor.
Xiaomi Pad 6 için geri sayım başladı: Xiaomi 13 Ultra ile geliyor Tam Boyutta Gör
Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro amiral gemileri 11 Aralık'ta düzenlenen etkinlikte tanıtılmıştı. Serinin en üst modeli Xiaomi 13 Ultra ise gelecek yıl piyasaya sürülecek. Fakat akıllı telefon tek başına gelmeyecek gibi gözüküyor.

Çinli sızıntı kaynağı Digital Chat Station'a göre cihazla birlikte Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro tablet modelleri de duyurulacak. Gelen bilgiler lansman etkinliğinin önümüzdeki yılın Mayıs veya Haziran aylarında yapılacağı yönünde.

Xiaomi Pad 6 için geri sayım başladı: Xiaomi 13 Ultra ile geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi Pad 6 hakkında bilinenler

Aynı kaynak daha önce katlanabilir Xiaomi Mix Fold 3'ün Xiaomi 13 UItra ile birlikte tanıtılacağını söylemişti. Her iki telefon da maksimum konfigürasyonda 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile sunulacak.

Xiaomi Pad 6 serisinin 2.8K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 12.4 inç OLED ekranla geleceği söyleniyor. Pro versiyonu Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak. Ayrıca dört hoparlörlü ses sistemi ve NFC modülünden de bahsediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim