Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi K70 ilk kez test edildi: Peki neler sunacak?

ok yakında tanıtılması beklenen Redmi K70 serisi için geri sayım başlamış durumda. Son olarak ailenin temel modeli Redmi K70, lansmandan önce Geekbench platformunda görüntülendi.
Xiaomi Redmi K70 ilk kez test edildi: Peki neler sunacak? Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin alt markalarından Redmi, çok yakında yeni telefonları Redmi K70 serisini duyuracak. Daha önce seride yer alacak modellerin tasarımı ve özelliklerinden sizlere bahsetmiştik. Şimdi de ailenin temel modeli Redmi K70, lansmandan önce Geekbench'te test edildi.

Xiaomi Redmi K70 ilk kez test edildi

Kaçıranlar için Redmi K70 serisinin Redmi K70eK70 ve K70 Proolmak üzere toplam üç modelden oluşması bekleniyor. Daha önce tüm modeller, MIUI 15 veri tabanında doğrulanmıştı. Bu noktada Aralık ayına işaret edilirken, akıllı telefonların özellikle yonga seti bölümünde önemli farklılıklar sunması bekleniyor.

Sızdırılan listeye göre Redmi K70, ARMv8 tabanlı 8 çekirdekli bir işlemciden destek alıyor. Bu yonga seti, 3,35GHz hızında Cortex-A715, üç adet 3,32GHz Cortex-A715 ve dört adet 2,2GHz Cortex-A510 olmak üzere 1+3+4 konfigürasyonuna sahip. Grafik tabanlı yüklerde ise işlemciye Mali-G615 MC6 GPU eşlik ediyor.

Xiaomi Redmi K70 ilk kez test edildi: Peki neler sunacak? Tam Boyutta Gör
Daha önceki raporlara göre bu kurulumun MediaTek Dimensity 8300'e ait olduğu doğrulanmış durumda. Sonuçlara gelirsek akıllı telefon, Snapdragon 8 Gen 2'li cihazlar ile neredeyse benzer bir performansa sahip. Ayrıca sızdırılan liste, Redmi K70'in kutusundan 16GB RAM ve Android 14 tabanlı Xiaomi HyperOS arayüzü ile çıkacağını da doğruluyor. 

Şu ana kadar sızdırılan bilgiler, Redmi K70 ve K70 Pro'nun 2K çözünürlük sunan dar çerçeveli düz bir AMOLED ekrana sahip olacağı yönünde. Ayrıca temel model, 90W şarj destekli 5.500mAh pil kapasitesi ile kullanıcılara sunulacak. Ancak tüm detaylar için bir süre daha beklememiz gerektiğini belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim