Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi Pad 2 özellikleri gün yüzüne çıktı

Merakla beklenen Redmi Pad 2 özellikleri netleşmeye başladı. Peki Redmi Pad modelinin halefi beraberinde neler getiriyor? İşte yeni tablet hakkında tüm bildiklerimiz
Xiaomi Redmi Pad 2 özellikleri gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl ilk tablet modeli Redmi Pad'i piyasaya süren Redmi, modelin halefi üzerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu bağlamda bir süredir çeşitli sızıntılar ile karşımıza çıkan Redmi Pad 2, ''23073RPBFG'' model numarası ile sertifikasyon sitelerinde görünmeye başladı. Peki yeni tablet neler sunuyor? İşte bildiklerimiz 

Redmi Pad 2 özellikleri

Bildirilenlere göre Redmi Pad 2, 1200×1920 piksel çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 10.95 inç LCD panele sahip olacak. Kamera bölümünde 8MP birincil ve 5MP selfie sensörleri ile donatılacak tabletin, Snapdragon 680 platformundan güç alması bekleniyor. Bu sızıntı, yani Snapdragon 680'e geçiş, tabletin genel performansında potansiyel bir düşüş olacağını bizlere gösteriyor.

Bilmeyenler için Redmi Pad, MediaTek Helio G99 işlemci ile vitrine çıkmıştı. Güncel testlere göre Helio G99, GPU tarafında yüzde 16, AnTuTu'da ise yüzde 35 oranında daha yüksek bir performansa sahip. Dolayısıyla Redmi Pad 2, beklenenden daha uygun bir fiyat aralığında satışa sunulabilir. 

Ayrıca mevcut sızıntılar, Redmi Pad 2'nin kutusundan Android 13 işletim sistemi ve MIUI 14 ile çıkacağını söylüyor. Tabletin çıkış tarihi veya diğer ayrıntıları ise henüz paylaşılmadı. Ancak tüm bu detayların yakında açıklanacağını düşünüyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim