Anlık Bildirim

Xiaomi, Redmi Watch 4'ün özelliklerini açıkladı

Xiaomi önümüzdeki hafta yeni Redmi ürünlerini sahneye çıkaracak. Şirket, heyecanı artırmak için lansmanda tanıtılacak ürünlerden biri olan Redmi Watch 4'ün temel özelliklerini açıkladı.
Xiaomi, Redmi Watch 4'ün özelliklerini açıkladı Tam Boyutta Gör
Xiaomi, 29 Kasım'da duyuracağı yeni Redmi ürünleri için heyecanı artırmaya devam ediyor. Çinli şirket söz konusu tarihte Redmi Watch 4'ü de tanıtacak. Amiral gemisi Redmi K70 serisi akıllı telefonlarla birlikte resmiyet kazanacak akıllı saatin temel özellikleri açıklandı.

Redmi Watch 4 metal gövdeye sahip ilk Redmi akıllı saat olarak karşımıza çıkacak. Cihazda paslanmaz çelik döner kurma kolu göreceğiz. Şirket yeni modelin 1.97 inç LTPS AMOLED ekranla donatıldığını açıkladı. LTPS teknolojisi düşük güç tüketimi ve uzun pil ömrü gibi avantajlar sağlayacak.

Xiaomi, Redmi Watch 4'ün özelliklerini açıkladı Tam Boyutta Gör

Dört farklı türde kayış seçeneği

Akıllı saatte kullanılan ekranın 600 nit maksimum parlaklık ve 60 Hz yenileme hızı sunacağını belirtelim. Ayrıca 200'den fazla farklı saat yüzü içereceği belirtiliyor. Şirket ayrıca saatin metal, deri, kumaş ve TPU olmak üzere dört tip kayış seçeneği ile geleceğini de doğruladı.

Xiaomi, Redmi Watch 4'ün özelliklerini açıkladı Tam Boyutta Gör
Xiaomi henüz saatin fiyat etiketiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil. Redmi Watch 4 ile birlikte şirket Redmi Book 14/16 2024 dizüstü bilgisayar modelleri ve Redmi Buds 5 Pro kulaklığını da tanıtacak. Ancak başta da belirttiğimiz gibi lansmanın yıldızı Redmi K70 serisi olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim