Anlık Bildirim

Xiaomi veri gizliliği denetiminden başarıyla geçti

Xiaomi, yıllık veri gizliliği denetimi sonuçlarını paylaştı. Veri gizliliği ile ilgili testlere tabi tutulan Xiaomi, Avrupa Birliği ile uyumlu yıllık veri gizliliği denetiminden başarıyla geçti.

Xiaomi veri gizliliği denetiminden başarıyla geçti Tam Boyutta Gör

Dünyada birçok marka gizlilikle ilgili büyük problemlerle karşı karşıya kaldı. Tabi böyle sorunların oluşmaması için gerekli güvenlik denetimleri yapılıyor. Xiaomi'de yıllık olarak gerçekleştirilen Avrupa Birliği ile uyumlu veri gizliliği testlerinin sonucunu paylaştı. Xiaomi yapılan denetimlerden başarıyla geçti.

Xiaomi veri gizliliği testinde!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, veri gizliliği denetimleri için TrustArc ile anlaştı. TrustArc'nin yan kuruluşu olan TRUSTe LLC, Xiaomi tarafından yürütülen kişisel bilgilerin işlenmesinin Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliğine uygun olup olmadığını inceledi. Toplamda 40 Genel Veri Koruma Yönetmeliği gereksiniminden başarıyla geçen Xiaomi, Avrupa Birliği şartlarına uygun olduğunu doğrulamış oldu. Konu ile ilgili Xiaomi Güvenlik ve Gizlilik Komitesi Başkan Yardımcısı ve Başkanı şu açıklamaları yaptı:

"Xiaomi'nin GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) uyumluluğu da dahil olmak üzere kullanıcı gizliliği korumasının, sunduğu uygulamaları geliştirmeye ve mükemmelleştirmeye devam ettiğini garanti etmek için TRUSTe ve dünya çapındaki diğer güvenilir kurumlarla düzenli olarak çalışıyoruz... Xiaomi'nin, gizlilik korumasına olan bağlılığımızı gösteren TRUSTe'nin yıllık GDPR gizlilik uyumluluğu denetimini tamamladığını görmekten çok memnunum."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim