Anlık Bildirim

65 saat pil ömrü sunan Xiaomi Watch 2 Türkiye fiyatı açıklandı

Tasarımıyla dikkat çeken ve 65 saat gibi uzunca bir pil ömrü sunan Xiaomi Watch 2 akıllı saat Türkiye’de satışa çıktı. İşte Xiaomi Watch 2 Türkiye fiyatı ve özellikleri:
Xiaomi Watch 2 Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyat ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi, geçtiğimiz ay tanıttığı Watch 2 modelini şimdi Türkiye’ye getirdi. Buna karşın yeni Xiaomi 14 ülkemizde satışa çıkmış durumdayken tepe model Xiaomi 14 Ultra da yakında piyasaya sürülecek. Xiaomi Watch 2 özelinde ise cihaz, piyasadaki en ucuz modern Wear OS akıllı saatlerden biri konumunda. İşte Xiaomi Watch 2 Türkiye fiyatı ve özellikleri:

Xiaomi Watch 2 Türkiye fiyatı ve özellikleri

Xiaomi Watch 2 Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör
Resmi site üzerinden satışa sunulan Xiaomi Watch 2 Türkiye fiyatı 6.999 TL olarak açıklandı. Cihazın siyah ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor. Bu fiyatın kampanyalı fiyat olduğunu da belirtelim.

Tasarımıyla ön plana çıkan Xiaomi Watch 2, büyük bir AMOLED ekrana, Snapdragon yonga setine ve 65 saate kadar pil ömrüne sahip. Watch 2, Snapdragon W5 Plus Gen 1 yonga setini 495 mAh pil ve 466 x 466 piksel çözünürlüklü 1,43 inç AMOLED ekran ile bir araya getiriyor. Bu ekran 600 nit’e kadar parlaklık sağlayabiliyor.

Watch 2'nin diğer özellikleri arasında çift bant GNSS bağlantısı (L1+L5) ve 12 kanallı kalp atış hızı sensörü bulunuyor. 37 g ağırlığındaki alüminyum gövdeye sahip olan Watch 2, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle ve 46 mm kasa boyutuyla sunuluyor. Bunlara ek olarak 2 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 2,4 GHz/5 GHz Wi-Fi, Bluetooth 5.2 ve 5 ATM su geçirmezlik özellikleri de cihazda bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18529 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Watch 2, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim